Lainaa Nopeasti

Lainaa nopeasti täältä

Haluatko lainan nopeasti ja edullisesti?

Joskus käy niin että tarvitsee saada lainaa nopeasti. Pankkien kauttahan ei saa lainaa heti vaan joutuu odottelemaan lainapäätöstä jonkun aikaa. Jos rahapula on äkillinen, ei odottelu ole mukavaa vaan lainaa pitäisi saada jostain nopeammin. Tällöin pikalainoihin erikoistuneet yritykset voivat olla hyvä vaihtoehto.

Pikalaina ei välttämättä ole huono ratkaisu. Todelliset vuosikorot ovat asia joka on puhuttanut lähiaikoina ja täytyykin mainita että vuosikorot pikavipeissä ovat suuret mutta pikalaina maksetaan poikkeuksetta pois alle vuodessa. Monesti maksuaika on alle kuukausi. Tämä vaikuttaa myös ratkaisevasti lainan korkoihin. Mitä nopeammin lainan maksaa pois, sitä pienempi on korko. Yllättävää kyllä tutkimusten mukaan vippi voi tulla huomattavasti edullisemmaksi kuin esim. luotto koska maksuaika on paljon lyhyempi.

Kuitenkin muistutamme että pikalaina on tarkoitettu ainoastaan akuuttiin rahantarpeeseen ja henkilöille jotka pystyvät maksamaan 100% varmasti lainansa pois! Vipit eivät sovellu edellisten vippien tai lainojen kuittaamiseen koska tämä voi aiheuttaa velkaantumiskierteen.

Täältä näet muutaman vippifirman joiden kautta saat erisuuruisia lainoja

Tarvitsetko lainaa heti? Vipit ja lainat voivat joskus olla hyvä asia.

Pikavippifirmat antavat lainaa heti rahapulan iskiessä.

Rahapula iskee joskus meille kaikille. Yllätyksiä sattuu ja silloin pitäisi jostain saada nopeasti, mutta mistä? Pikalainat ovat nykyisin eräs varteenotettava vaihtoehto jolla voi tilapäisesti paikata rahantarvetta ja joskus pikavipit tarjoavat nopeaa helpotusta jos muualta ei rahaa saa lainaksi.

Haluatko tietää hyvän lainantarjoajan jonka kautta voit saada lainaa ilman korkoja?

Klikkaa tästä ja saat ensimmäisen lainan ilman kuluja…

 

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä että vipit eivät ole jatkuvaan käyttöön tarkoitettuja lainoja vaan tilapäiseen tarpeeseen olevaa rahoitusta. Onhan toki olemassa muitakin vaihtoehtoja kuten kavereilta lainaaminen (tai sukulaisilta). Voit toki myös myydä ylimääräiset kultaesineet ym. Mutta monille on kynnyskysymys lähetä lainailemaan tuttavilta ja se voi tuntua lähinnä kerjäämiseltä. Tällöin eräs tapa hoitaa rahahuolensa on pikavipin ottaminen. Tällöin saat lainaa lähes heti eikä sinun tarvitse selitellä mihin lainasi menee.

Pikavipit ovat mainettaan parempia lainoja

Pikalainoja tarjoavat yritykset on leimattu mediassa, varsinkin lähiaikoina, melkeimpä koronkiskureiksi jotka tahraavat ihmisten luottotiedon ja aiheuttavat ongelmia jopa kansamme velkaantumisessa. Silti on mielenkiintoista että pankit jotka tarjoavat korttiluottoja ym. vakuudettomia kulutusluottoja ovat monesti kalliimpi vaihtoehto kuin pikavippi. Monesti pikalainaa hakeva on normaali työssäkäyvä ihminen eikä nykyisin pikalainaa myönnetä noin vain, vaan tietyt ehdot tulee täyttyä. Lainaa heti tilille on turha haaveilla saavansa jos esim. luottotiedot ovat tahriintuneet.

Kuinka pikalainoja voi hakea?

Jos taustasi ovat kunnossa, on helppoa saada lainaa jopa kymmenen minuutin sisällä. Pikalainaa hakevan henkilön täytyy olla vähintään 18-vuotias ja sinulla riittää maksukykä jolla saat lainan maksettua takaisin. Älä ota pikavippejä jos et ole täysin varma että pystyt sen maksamaan lainan erääntymispäivään mennessä takaisin.

Vippi laina on helppo ottaa netin kautta. Monet vipit ja lainat tarjoava yritys käyttääkin tänä päivänä verkkohakemusta joka parantaa tietosuojaa ja nopeuttaa lainan hakemista. Ensimmäisellä kerralla kun haet vippiä, sinun täytyy tunnistautua verkkopankkitunnustesi kanssa lainapalveluun ja täyttää yhteystietosi, tilinumerosi ym. Jonka jälkeen voit jättää hakemuksen jonka jälkeen lainaa joko myönnetään tai laina kielletään.

Usein evätty lainahakemus johtuu esim. jo meneillään olevasta hakemuksesta tai maksamattomista lainoista jolloin pikavippiyritys ei halua sinulle uutta lainaa vielä myöntää.

Millaisella maksuajalla pikavippiä voi saada?

Pikavippien maksuajat vaihtelevat mutta tavallisin maksuaika on yleensä 14vrk. Jotkin lainafirmat antavat, varsinkin isommille lainoille, jopa 60kk maksuaikaa. Takaisinmaksuaika on yrityskohtainen ja kannattaakin aina tarkastaa maksuajat ennen pikalainan ottamista jotta säästyt yllätyksiltä.

 

Totuus lainanottajista

Monesti pikalainoja on parjattu ja niille on haluttu saada kaikenlaisia kieltoja. Rajoituksiakin on ilmeisesti tulossa syksyn 2012 aikana, tai ainakin esityksiä pikalainojen uusista rajoituksista esitetään silloin. Totuuden nimissä on kerrottava että vippejä eivät ota vain alkoholistit, työttömät ja opiskelijat. Tosiasiassa pikalainaa yleensä otetaan työssäkäyvien henkilöiden toimesta täysin normaaleihin menoihin ja suomalaisten velkaongelmissa pikavipeillä on naurettavan pieni osuus.

lainaa hetiJos siis pystyt makselemaan pikavipin ajallaan takaisin, voit yleensä huoletta ottaa pikalainaa.

Katso tästä parhaat paikat joista voit saada lainaa…

 

Tervetuloa lainaa heti tilille.com sivuille!

Lainaa heti sivusto on avattu – tervetuloa tutustumaan!

Toivotamme sinut Tervetuloa sivustoillemme! Täältä tulet myöhemmin löytämään edullisimmat paikat joista löydät vipit ja lainat varmasti kaikkiin arjen tarpeisiisi tai äkillisiin kuluihin. Useimmat lainayritykset antavat lainaa melkein välittömästi eri käytännöillä. Nykyisin helpoin tapa on ottaa pikavippi ilman puhelinta verkkopankkitunnuksilla jolloin tarvitset ainoastaan nettiliittymän ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Millaista lainaa on pikalaina?

Pikalaina on yleensä 50:stä eurosta jopa useisiin tuhansiin euroihin asti myönnettävä vakuudeton laina ja sen myöntämiseen sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot ja tietenkin takaisinmaksukykysi tulee olla kunnossa. Lainat ja luotot ovat tarkoitettu henkilöille joiden on mahdollista hoitaa pikalaina mahdollisimman jouhevasti pois joten suosittelemme että jos raha-asiasi ovat retuperällä, pyrit korjaamaan tilanteen jollain muulla tavalla.

Älä ota vippejä maksaaksesi edellisiä lainojasi!

Jos sinulla on ennestään maksuvaikeuksia tai meinaat ottaa lainan maksaaksesi edellisen lainaeräsi takaisin emme suosittele että otat lisää velkaa!

Jos velkojen liiallinen kertyminen on sinulle ongelma, tulee sinun välittömästi puuttua asiaan tai tilanteesi voi nopeasti luisua käsistäsi ja luottotietosi voivat tahriintua. Jos pikalainan tai muun luottovelan jättää maksamatta, voi nopeasti saada itselleen maksuhäiriöstä johtuvan merkinnän joka merkitään Suomen Asiakastieto osakeyhtiön luottorekistereihin. Jos sinulla on maksuhäiriö, voi elämäsi vaikeutua monella tavalla. Pankit eivät välttämättä myönnä sinulle lainaa, et voi tilata osamaksulla tuotteita etkä välttämättä saa edes matkapuhelin liittymää…mutta jos asiasi ovat kunnossa, älä silti ota pikavippiä suinpäin vaan lue myös seuraava…

Punnitse siis oman taloutesi tilanne aina ennenkuin otat lainaa.

Tämän aasinsillan kautta pääsemmekin aiheeseen joka on puhuttanut suuresti lähiaikoina: Pikavipit ja velkaantuminen. Pikalainaa on syytetty siitä että Paljon Suomen Kansalaisia on yhtäkkiä velkaantumassa. Kuitenkin tutkimukset kertovat että vipit ja lainat jotka otetaan pikalainoja myöntävistä yrityksistä ovat syypäänä edellä mainittuun. Yhteenlaskettu suomen asuntokuntien velkamäärä on n.107 Miljardia euroa. Arvaa paljonko pikalainojen määrä on tuosta summasta? se on ainoastaan 70 miljoonan luokkaa! Ja kaikki muut luotot joita saa tavallisista pankeista on erittäin paljon suuremmassa roolissa kuin pikalainat. Pikavippien osuus kun on kaikista kulutus -ynnä muissa pankin myöntämistä luotoissa yhteensä VAIN PUOLI PROSENTTIA! Pikalainaa tarjoavat firmat siis eivät välttämättä ole kaiken pahan alku ja juuri!

Jos joku haluaa etsiä pikalainoista syyllistä suomalaisten velkakuormiin, on syytä muistaa että pikalainat näyttelevät kokonaisuuden kannalta vain hyvin pientä osaa. Kuitenkin täytyy muistaa että pikavippien kaltaiset lainat ja luotot ovat Suomessa kohtalaisen tuore ilmiö ja kaikkea uutta pyritään aina vieroksumaan ennen kuin se hyväksytään. Kuitenkin ihmiset tarvitsevat joskus lainaa heti ja tämä parantaa pikalainojen mainetta kun asiakkaiden myönteiset kokemukset puhuvat puolestaan.

Huolestuttavaa on myöskin se että suuri osa kansanedustajistamme haluaa tiedustelujen mukaan joko kieltää pikalainan kokonaan tai asettaa lainaa heti myöntäville pikalainatoimijoille sekä pikavippiehtoihin paljon nykyistä enemmän rajoituksia. Tällä hetkellä näyttää että syksy 2012 on eräässä roolissa uusien lakiehdotusten suhteen ja silloin voi olla että pikalainayritykset joutuvat ahtaalle. Toivomme että valtaatekevät näkevät sitä ennen kokonaisuuden ja laskevat yhteen kuinka olematon pikavipin rooli on velkaantumisessa.
Sitä ennen kuluttajien on mahdollista saada lainaa heti tilille pikavippiyritysten kautta. Toivottavasti myös hamassa tulevaisuudessakin.

Mistä kannattaa ottaa pikalainaa?

Tämän sivuston pääasiallinen tarkoitus on esitellä jatkossa vippifirmoja joista on helppoa ja nopeaa hakea vakuudeton laina. Pyrimme päivittämään sivustoamme mahdollisimman useasti jotta myös uudet pikavipit pääsevät kuluttajien tietoisuuteen. Myöhemmin näillä nettisivuilla siis listausta joilla selviää parhaat ja edulliset pikalainat moneen tarpeeseen.

Täältä voit katsoa mistä pikalainaa voi hakea…

Tämä aiheesta tällä kertaa, lisää tulossa piakkoin, kiitos vielä kerran että kävit sivustollamme!